OM CABA

Her på siden kan du læse om Fondsmæglerselskabet CABA Capital. 

CABA Capital

I 2017 fik selskabet Finanstilsynets tilladelse til at udøve investeringsrådgivning. I 2018 fik selskabet fondsmæglertilladelse af Finanstilsynet, og i den forbindelse skiftede selskabet virksomhedsnavn til Fondsmæglerselskabet CABA Capital A/S. 

Teamet

I dag har CABA Capital kontor på Toldbodgade i København, og teamet består af Mette Østerbye Vejen (Chief Executive Officer), Carsten Bach (Chief Investment Officer) og Christian Lindstrøm Andersen (Project Manager).

Bestyrelsen

Bestyrelsen i CABA Capital består af 1 formand, 1 næstformand og 3 bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelsesformand Niels-Ulrik Mousten har tidligere været CEO i Danske Capital, Danske Banks kapitalforvaltningsenhed. Næstformand Louise Studstrup Muurholm er advokat og ejer af Asset Law Advokatanpartsselskab. Bestyrelsesmedlem Bent Riis er advokat og partner i Therkildsen Advokater. Bestyrelsesmedlem Jens Elkjær har tidligere været administrerende direktør i den norske kapitalforvalter SKAGEN Fondenes afdeling i Danmark. Bestyrelsesmedlem Charlotte Esmaralda Kamp har tidligere arbejdet indenfor investment banking. 

CABA Hedge

CABA Hedge KL er en afdeling, med to andelsklasser (A og W), i Kapitalforeningen Investin, der har Nykredit Portefølje Administration A/S som FAIF (administrationsselskab). 

Ejerforhold

Fondsmæglerselskabet CABA Capital A/S er ejet af Carsten Bach, Mette Østerbye Vejen og Niels-Ulrik Mousten.

Compliance

Selskabets CEO er complianceansvarlig, og samarbejder med NJORD Lawfirm om compliance.

NJORD Lawfirm
Pilestræde 58
1112 København

Revision

Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Weidekampsgade 6
2300 København

Finanstilsynet

Som finansiel virksomhed er CABA Capital under tilsyn af Finanstilsynet. 

Finanstilsynet
Århusgade 110
2100 København Ø